God Påske

Heij der.

Idag har jeg sovet lenge, mamma fikk liv i meg rundt 2 tiden. Jeg har ikke fått sovet inatt.
Men mamma tenkte at jeg kunne sove lengengre idag. Heldige meg.

Så idag blir en slapp dag, tv seing og IPaden er god og ha da.

Det er en rar sitvasjon jeg er i. For ikke til å gjøre det jeg gjorde før. Det er så frustrerende og ikke få lov å gjøre sånn før.
For når jeg hadde vondt før, så kunne jeg gå av meg smertene. Men det kan jeg ikke gjøre lengre, må bare sitte å kjenne på det.
Så det jeg tenker på hva jeg har gjort, for å fortjene dette her.
Men da kommer jeg meg altid over det, for jeg tenker dette skal ikke ta knekken på meg. Jeg er sterkere enn som så.

Som så nå, jeg har så vondt i beinene mine. Men jeg er så vant til disse smertene, at jeg egentlig ikke tenker på dem.
Jeg bruker jo masse medesiner for alt av smertene mine, og det er jeg ikke serlig fornøyd med. Men vet at det skal hjelpe meg, selv om at jeg ikke føler at det gjør det.

Da tar jeg meg en velfortjent påske.

Ønsker alle sammen en GOD PÅSKE, og husk og ta vare på alle de rundt deg. Og si til den ved siden av deg, at du er glad i han/hun.

Ha det.

~ MINI ~

Én kommentar

Anette

19.04.2014 kl.17:06

God påske🐣 hils alle sammen

20.04.2014 kl.00:47

Håper virkelig smertene gir seg og hverdagen blir lettere for deg! Du virker som en så utrolig sterk person, som har gåd igjennom mye fælt, som man ikke engang ønsker sin verste fiende. Du har ikke gjort noe for og fortjene dette, du var bare på feil sted til feil tid! Tror du takler det bedre enn de fleste ville gjort, men det virker som om du har mange rundt deg som er glad i deg og som støtter deg igjennom denne forferdelige hendelsen! Som sakt virker du som en utrolig sterk person, og håper du aldri mister motet og prøver og leve så normalt som mulig! Stay Strong! <3

Skriv en ny kommentar

Veronica Mini Larsen

Veronica Mini Larsen

19, Sortland

Jeg er en jente på 19 år snart 20. Er fra Sortland (frøskeland) men nå bor jeg på holmstad til huset hjemme er ferdig bygget. Gikk skole på Melbu, men fikk ikke gjøre meg ferdig, fordi jeg har vært i en bil ulykke. 5.Mars.2013 Jeg skriver om min verdag og hvordan jeg har hatt det etter ulykken og hvordan jeg har det nå.

Kategorier

Arkiv

hits