Sjansen har du fått

Heij.

 

Overskriften handler om Tarzan, han elsket å være ute når jeg bodde på Melbu. Men til nå har han ikke vist tegn til og villet ut, men nå har begynt og være i vinduet, så vi prøvde og ha han ute,men han sprang like fort inn igjen. Så nå har han fått lov å prøve seg, men hanes feil at han ikke ville. Da får han prøve seg senere, han har fått sjansen til det nå så.

 

Tarzan & Kitty. Kjærestene.
R.I.P. Kitt Tarzan er en veldig spesiell  katt. Han er veldig kosen av seg, men han liker ikke å være på fanget. Men kos skal han ha hele tiden om han kan få det.


Nå er det Bodø Glimt mot Rosenborg, kamp på TV'n. Selv om jeg et en TIL jente så må man vel holde med nordnorske laget. Men RBK har en liten plass i hjerte mitt de også siden jeg har vært i Trondheim en stund og vært på masse av kampene deres.

Så er i en liten dilemma her, så da tar vi det veldig enkelt, heia den som vinne kampen.

Er du interessert  i fotball, og vis hvordan lag heier du på?

~ MINI ~

 

Ingen kommentarer

Stine'Anette

21.04.2014 kl.21:47

åhh så han ville altså ikke ut? hmm, jaja, får prøve igjen senere då :)

Skriv en ny kommentar

Veronica Mini Larsen

Veronica Mini Larsen

19, Sortland

Jeg er en jente på 19 år snart 20. Er fra Sortland (frøskeland) men nå bor jeg på holmstad til huset hjemme er ferdig bygget. Gikk skole på Melbu, men fikk ikke gjøre meg ferdig, fordi jeg har vært i en bil ulykke. 5.Mars.2013 Jeg skriver om min verdag og hvordan jeg har hatt det etter ulykken og hvordan jeg har det nå.

Kategorier

Arkiv

hits