Svar

Heij

 

Da har jeg fått hele 2 spørsmål. Det var så mange at jeg holder på å dovne bort her.
Men, men må vel bare svare på de da. Begge av dem er fra anonyme folk, men skal vel svare på dem uansett om de kunnet kommet fram med navnene sine,


Første person:

Hva er ditt daglige hjelpebehov?

Siden jeg er ny på denne skaden må jeg ha veldig mye hjelpbehov. Men til slutt skal jeg kunnet lære meg og gjøre alt selv.

Og hva gjør familie/ offentlig tjeneste

Taushetsplikt på det fderre.


. Andre person

Hvordan klarer du å være så sterk?

Jeg føler selv ikke jeg er det, men får høre det ofte. Men jeg tenker bare det sånn at, jeg kan ikke spole tilbake i tid og det er skjedd er skjedd så nå må jeg bare ta tiden til hjelp Jeg overlevde faktisk, til tros for hva legene sa, og hvis jeg skulle har overlevd hadde jeg blitt en grønnsak som ikke kunnet gjøre noe som helst. Men jeg overbeviste alle sammen på det. Så jeg tar dag for dag og takker alle rundt meg, for alle har noe med at jeg  holder meg oppe.


Da har jeg svart så godt jeg kunnet, 
Og hvis det er noe dere vil at jeg skal skrive/fortelle om skaden eller uansett så bare skriv brev eller kommentere det du vil høre om.Søndagens utflukt, var på Barn1 og møtte på mange kjentfolk. Og en av mange var denne god klumpen her, Tom jeg er glad i deg <3 
Og ser nå at det har sjedd noe her som ikke jeg har noe med, men det får bare være.

~ MINI ~ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronica Mini Larsen

Veronica Mini Larsen

19, Sortland

Jeg er en jente på 19 år snart 20. Er fra Sortland (frøskeland) men nå bor jeg på holmstad til huset hjemme er ferdig bygget. Gikk skole på Melbu, men fikk ikke gjøre meg ferdig, fordi jeg har vært i en bil ulykke. 5.Mars.2013 Jeg skriver om min verdag og hvordan jeg har hatt det etter ulykken og hvordan jeg har det nå.

Kategorier

Arkiv

hits